More


  Bătăile au dat de furcă poliţiştilor

  - Advertisement -

  bataie

  Poliţiştii sătmăreni au fost nevoiţi să intervină marţi la trei scandaluri petrecute pe raza judeţului Satu Mare. Astfel, în jurul orei 9.00, poliţiştii de ordine publică negreşteni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Tur o persoană ar fi fost agresată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Dumitru C. i-ar fi aplicat cumnatului său lovituri cu pumnii la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenţia personalului medical, în acest caz.

  După numai câteva ore, poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de către Simona R. despre faptul că în timp ce se afla pe raza localităţii Amaţi, atât ea cât şi sora sa ar fi fost agresate. Din verificările efectuate s-a stabilit că pe fondul unei stări conflictuale apărute între Jolan R., sora reclamantei, şi Iuliu B., acesta din urmă, împreună cu tatăl său, le-ar fi îmbrâncit pe cele două femei, iar uneia dintre ele i-ar fi fost aplicată o lovitură cu palma la nivelul feţei. Jolan R. a fost transportată la unitatea medicală unde în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că, nu era necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

  Tot marţi, la sediul Poliţiei municipiului Satu Mare s-a prezentat o persoană care reclama faptul că la data de 26 aprilie ar fi fost agresată. Poliţiştii de ordine publică au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri care au degenerat într-un conflict, Ioan P. l-ar fi agresat fizic pe vecinul său.

  În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img