BMW furat din Italia, oprit la UrziceniPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni au depistat un autoturism marca BMW 520D, în valoare de 28.500 de euro, care este semnalat ca fiind furat din Italia. Astfel, sâmbătă, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român din judeţul Satu Mare care conducea un autoturism marca BMW 520D, an fabricaţie 2013. La efectuarea controlului polițiștii de frontieră au făcut verificări, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Italia, alerta fiind introdusă prin Interpol de autoritățile italiene din luna decembrie 2014.

Conducătorul auto, N. Sandor de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare, a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat.

Mașina, în valoare de peste 28.500 euro, a fost indisponibilizată la sediul Poliţei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts