Concursul Județean de Vinuri Nobile, la a XII-a ediţieÎn cursul săptămânii vitoare, de luni și până vineri, în Piața 25 Octombrie din Satu Mare se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Concursului Județean de Vinuri Nobile. Competiția este organizată de Consiliul Județean Satu Mare, Camera Agricolă Județeană și Asociația Viniviticultorilor din Podgoriile Tradiționale Sătmărene.

Producătorii care doresc să participe la concurs pot să depună probele de vinuri, constând în trei sticle a câte 0,7 litri fiecare, la sediul Camerei Agricole Județene, situat pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 13, în perioada 20-21 aprilie, între orele 08.00-16.00. Taxa de participare este de 15 lei de fiecare probă. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0261-717.348.

Pe eticheta fiecărei probe se va menționa: numele și prenumele producătorului, localitatea de domiciliu, numărul de telefon, anul recoltei, soiul, cantitatea de vin în stoc din fiecare probă, de minim 100 litri, care va fi verificată prin sondaj de o comisie înaintea concursului.
Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts