Dalina Ignat, premiul întâi pe ţară la Olimpiada de Pedagogie-Psihologieslavici

Sătmăreanca Dalina Ignat, elevă la Colegiul Naţional “Ioan Slavici”, a cucerit locul întâi la Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie, desfășurată la Târgu – Jiu. Alte trei eleve de la acelaşi liceu au cucerit câte o menţiune la aceeaşi competiţie şcolară.
În perioada 6-9 aprilie, județul Gorj a fost gazda Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie, la care au participat peste 200 de elevi și 49 de membri ai Comisiei Naționale, în cadrul Colegiului Naţional Spiru Haret din Târgu – Jiu.

Elevii sătmăreni au demonstrat încă o dată că sunt capabili de performanțe școlare și se întorc cu rezultate deosebite de la fazele naționale ale olimpiadelor școlare. Ca în fiecare an, Colegiul Național „Ioan Slavici” a fost reprezentat de patru eleve care, prin muncă, ambiţie şi perseverenţă, au obținut rezultate remarcabile: Premiul I pentru eleva Dalina Ignat (clasa a XII-a), mențiune pentru elevele Ana Dănuţ (clasa a IX-a), Alexandra Florescu (clasa a X-a) și Șipoș Raluca (clasa a X-a). Elevele au fost pregătite de profesoarele Antonela Porumbăcean şi Iulia Pop.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts