Două incendii într-o singură zi în judeţincendiu

Pompierii sătmăreni au avut ieri o zi destul de agitată fiind solicitaţi să intervină la două incendii. Primul dintre acestea a izbucnit la o casă de locuit din satul Chilia. Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 10.40 prin 112 despre izbucnirea acestui incendiu şi au ajuns la faţa locului în jurul orei 11.10 cu două autospeciale cu apă şi spumă, când au constatat că ardea întreaga casă. Cu toate eforturile depuse de pompieri, casa nu a mai putut fi salvată deşi incendiul a fost stins în jurul orei 12.30. Incendiul, care a izbucnit de la jar căzut din sobă, a distrus întreaga casă cauzând un prejudiciu de circa 50.000 de lei.

Din fericire, nu au existat victime omeneşti pentru că în momentul producerii incendiului în casă nu era nimeni. Cu toate acestea, o femeie care a crezut că sunt copii în casă s-a tăiat la un picior în timp ce încerca să pătrundă în interior.

Un alt incendiu a izbucnit ieri, în jurul orei 11.00, la acoperişul unei case de pe strada Unirii din Negreşti-Oaş. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă şi la restul locuinţei sau la cele învecinate. Incendiul a produs pagube în valoare de 4.500 de lei, prin distrugerea acoperişului casei, însă intervenţia pompierilor au salvat bunuri estimate la 2 milioane de lei. Cauza incendiului a fost coş de fum neprotejat termic de materialele combustibile.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts