More

    Elena Udrea a fost transferată la Penitenciarul Târgşor

    Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul “Gala Bute”, a fost transferată, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor (Prahova), aceeaşi unitate de detenţie în care au fost încarcerată şi fosta şefă a DIICOT Alina Bica, Udrea urmând să stea 21 de zile în carantină în secţia specială.

    Sursele judiciare au declarat pentru Mediafax că Elena Udrea a fost scoasă din Arestul Poliţiei Capitalei puţin înainte de ora 12.00 şi a fost urcată într-o maşină alături de o altă femeie arestată preventiv. Joi după-amiază, Elena Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgşor, unde urmează să stea 21 de zile în carantină în secţia specială, conform procedurilor standard, au declarat reprezentanţi ai penitenciarului. Ulterior, Udrea va fi transferată pe secţia destinată femeilor aflate în arest preventiv, au precizat sursele citate.

    Elena Udrea se afla în stare de arest preventiv din 25 februarie în dosarul “Gala Bute”, iar în 21 aprilie a fost trimisă în judecată. Ea a fost transferată la penitenciar după ce DNA a notificat Arestul Central al Poliţiei Capitalei că a încheiat actele procedurale în cazul său.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE