FC Kinder, pe doi la Trofeul FC Bihorkinder

Sala de sport din Sântandrei a fost gazdă, zilele trecute întrecerii turneului de fotbal pentru copii organizat de clubul FC Bihor pentru echipele cu jucători născuţi în anul 2006. Turneul, dotat cu Trofeul FC Bihor 2006, a reunit la start echipe bune, care au avut participări la turneele finale ale Campionatului Naţional, cum ar fi Luceafărul Cluj sau Kinder Carei. În total au fost zece formaţii, care au reprezentat şase cluburi, Luceafărul Cluj, Viitorul Arad, Şoimii Oradea şi FC Bihor, toate patru aliniind câte două echipe, Kinder Carei şi Viitorul Zalău, cu câte o formaţie. Echipa FC Kinder, care s-a clasat pe locul II în grupa A, a obţinut trei victorii, 3-0 cu Viitorul Arad II, 4-0 cu Şoimii Oradea Roşu şi 7-0 cu FC Bihor Albastru şi a suferit o înfrângere, 0-3 cu Luceafărul Cluj II . În semifinale s-au întâlnit echipele de pe primul loc cu cele de pe poziţia secundă ale grupelor. Astfel, FC Bihor Roşu a întâlnit Luceafărul Cluj I, în faţa căreia a cedat cu 0-5, iar Kinder Carei a dispus cu 2-0 de Viitorul Arad I. În finala mică, FC Bihor Roşu s-a duelat din nou cu Viitorul Arad I. După timpul regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1, dar după executarea loviturilor de departajare, arădenii s-au impus cu scorul de 3-2. În finala mare, Luceafărul Cluj I a depăşit cu scorul de 3-0 echipa Kinder Carei şi şi-a adjudecat trofeul.

Astfel, în clasamentul final al turneului, Luceafărul Cluj I s-a situat pe primul loc, FC Kinder Carei pe poziţia a II-a, Viitorul Arad I pe locul III, iar FC Bihor roşu pe poziţia a IV-a. La final, fiecare echipă şi jucător au primit diplome şi medalii, iar echipele de pe primele trei locuri şi cupe.

Lotul FC Kinder Carei: Hevele Hunor, Funkenhauzer Ştefan, Varkuti Bencze, Pop Sebastian, Szabo Norbert, Mihalca Viktor, Varga Aron, Szenasi Mark, Koch Mate, Srot Adam, Demko Krisztian, Kaufmann David. Antrenor: Csenteri Jozsef.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts