Job pentru bărbați: controlul calității în bordelurile din Germania4

Un site care oferă servicii industriei sexuale din Germania a publicat pe internet un anunț ajuns viral. Aceștia sunt interesați să angajeze “verificatori de prostituate” sau mai corect spus controlor de calitate a serviciilor sexuale oferite de bordeluri.

Cei de la kaufmich.com, caută un un bărbat dispus ca pentru o slujbă cu normă întreagă să inspecteze borbeluri din Germania, potrivit Huffington Post. “Norocosul” va evalua locațiile analizând serviciile oferite, igiena și respectarea regulilor privind siguranța practicilor sexuale. Pentru a putea fi obiectiv în analiză, angajatul trebuie să întrețină relații sexuale cu angajatele bordelurilor.

“Bordelurile sunt legale în Germania, dar nu există un sistem de control al calităţii serviciilor pe care le oferă. Vrem să devenim un fel de Tripadvisor (companie americană ajunsă celebră pentru recenziile obiectivelor turistice n.r.) pentru lumea bordelurilor”, a declarat managerul site-ului citat de CNBC.

Candidatul ideal trebuie să fie sociabil, să noteze diverse ponturi pentru amatorii de plăceri carnale, și să nu se inhibe de contactul fizic total. Potrivit publicației citate peste 150 de doritori s-au înscris deja, atât din Germania cât și din Olanda, Belgia și Marea Britanie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts