La Mulţi Ani, CS Primavera!primavera

Astăzi se împlinesc trei ani de când Şcoala de fotbal Primavera Satu Mare a oferit copiilor sătmăreni o nouă concepţie despre modul de a învăţa fotbal. În trei ani de activitate s-au petrecut lucruri extraordinare, începând cu numărul mare de copii care au beneficiat de cele mai bune condiţii de pregătire şi predare, culminând şi cu rezultate notabile la unele categorii de vârstă, rezultate care, deşi nu reprezintă obiectivul principal al clubului au venit pe fondul unui climat cu adevărat profesionist în care se desfăşoară activitatea.

Cu ocazia împlinirii a trei ani de activitate, clubul îşi inaugurează de azi şi noul site, www.csprimavera.ro. Iar la antrenamentele de azi, toţi cei prezenţi vor avea parte de surprize din partea CS Primavera.

Cei care răspund de acest club, atât administrativ cât şi tehnic, sunt Lucian Ploeşteanu – preşedinte, Fabian Florin – vicepreşedinte şi antrenor coordonator, Dorin Ţuţuraş, Vasile Şleam şi Marius Toma – antrenori. Aceştia doresc să mulţumească tuturor copiilor, părinţilor şi colaboratorilor care fac parte din această familie şi să asigure că vor continua pe aceeaşi linie a seriozităţii şi profesionalismului.

Nu în ultimul rând transmit un mesaj părinţilor, cei care suferă şi se bucură alături de micii fotbalişti, că sprijinul lor este un factor important în perspectiva acestor copii, iar conceptul clubului CS Primavera este un concept care are la bază argumente împrumutate de la cele mai importante academii de fotbal juvenil de peste hotare.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts