Lansare de carte la Biblioteca Judeţeanăbiblioteca

Biblioteca Judeţeană Satu Mare organizează joi lansarea celei mai recente cărţi ce poartă semnătura scriitorului Ioan Marian Chiorean, ’’Romanian Legends and Folk Narratives’’. Evenimentul se va derula la Biblioteca Judeţeană Satu Mare în Sala Multimedia, în prezenţa autorului, cu începere de la ora 16.00.

Recentul volum a văzut lumina tiparului la Editura Inspirescu, în anul 2015, fiind o reeditare a ediției din 2014 și va primi salutul cuvenit din partea Nataliei Covaci, consilier în cadrul compartimentului Evenimente, cultură, educație și sport din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare.

La eveniment sunt invitaţi să participe profesori, elevi şi studenţi, cunoscători și iubitori de limbă engleză, scriitori, oameni de cultură, iubitori ai literaturii populare și reprezentanții mass-media.

Ioan Marian Chiorean este absolventul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii din Bucureşti 1984 şi al Facultăţii de Studii Politice din cadrul Universităţii SNSPA Bucureşti 1993. Din anul 2005 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor a judeţului Satu Mare. A fost distins cu Diploma de Excelenţă a Congresului Spiritualităţii Româneşti de la Alba Iulia, 2012, Diplomă de Excelenţă a revistei Cervantes, 2013, Diplomă de Excelenţă a Editurii Inspirescu, 2013 şi Diplomă conferită de Festivalul Naţional de Poezie de la Ocnele Mari, 2013. Este membru al Ligii Scriitorilor din România.
Bogdan Tulbure

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts