Noul slogan al lui Ducasse: “Mai puțină sare, mai puține grăsimi, mai puțin zahăr”



4

La șase luni după “revoluția” restaurantului său “Plaza”, cu meniuri fără carne, laureatul chef Alain Ducasse redeschide localul “Louis XV” și lansează noi cuvinte de ordine: “Mai puțină sare, mai puține grăsimi, mai puțin zahăr”, potrivit site-ului www.lalibre.be.

Amplasat într-un hotel în plină reconstrucție din Monte Carlo, “Louis XV” și-a redeschis porțile complet renovat. Salonul din 1864 și-a păstrat ornamentele originale de pe plafon și pereți, dar a renunțat la mobilierul de epocă, adoptând un stil mai modern.

“Era nevoie de o adaptare la secolul nostru”, a explicat celebrul chef monegasc, deținător al mai multor stele Michelin. Scaune din piele ergonomice, mese simple și iluminat sobru, “bucătăria este în armonie cu spațiul, venind mai aproape de gustul original al fiecărui ingredient”, spune el.





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts