More

    O nouă întâlnire a maşinilor de epocă la Satu Mare

    epoca

    Cea de-a II-a ediţie a întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada mașinilor de epocă va avea loc la Satu Mare în perioada 5-7 iunie. Evenimentul va fi organizat de către preşedintele Clubului „Drum Bun”, filiala Satu Mare, George Negrea, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) și a Centrului de Creație Satu Mare.

    Programul evenimentului include pe lângă etalarea maşinilor de epocă din ţară şi din străinătate şi o prezentare a turismului sătmărean. Parade ale mașinilor de epocă vor avea loc în localitățile Satu Mare și Tășnad. Potrivit celor declarate de George Negrea, anul acesta numărul participanților va fi dublu. Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina Ungaria, Republica Moldova și România. După evenimentul din Satu Mare, pasionații vor pleca în luna septembrie în Polonia la un eveniment similar.

    Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 4 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea. Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare şi Cracovia colecţionarii de maşini de epocă au o relaţie strânsă şi organizează periodic întâlniri şi expoziţii de vehicule istorice.
    Bogdan Tulbure

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE