Penultima clasată vine la Satu Marehandbal1

Handbaliştii de la CSM Satu Mare vor să îşi refacă moralul după înfrângerea surprinzătoare de la Sighişoara şi le-au pus gând rău albaiulienilor. Astăzi de la ora 13.00, la sala Ecaterina Both, elevii lui Nicolae Istrate întâlnesc penultima clasată Unit.

O formaţie care nici măcar nu are vreun punct în clasament, fiind la cota -3 din cauza mai multor penalizări. În ceea ce priveşte gruparea sătmăreană, aceasta stă mult mai bine în clasament, ocupă poziţia a treia, la tot atâtea lungimi de locul doi, CSM Oradea. Cu o victorie azi şi una joi la Sibiu, echipa noastră îşi asigură locul trei care duce la barajul de promovare. La drept vorbind şi locul patru duce la turneul de promovare pentru că Oradea nu are drept de promovare nici în sezonul viitor.

O veste neplăcută a venit chiar la antrenamentul de ieri, atunci când Cristescu a suferit o contractare la spate şi a ajuns direct la spital. În rest, lotul CSM-ului este valid şi gata să bifeze o nouă victorie în acest retur.

Meciul din etapa 21 dintre CSM Satu Mare şi Unit Alba Iulia se joacă azi de la ora 13.00 şi este arbitrat de cuplul bistriţean I. Aldica şi I. Florian.

Iată cum se prezintă programul meciurilor:
HC Reşiţa – Naţional Sighişoara
37-22
HCM Făgăraş – Poli 2 Timişoara 31-26

Azi
Rom Cri Braşov – HCM Sighişoara
CSM Satu Mare – Unit Alba Iulia
CSM Oradea – HC Sibiu

Luni
U Craiova – Academia Minaur

Joi
CSU Cluj – Potaissa 2 Turda

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts