Peste 460 de locuri de muncă la bursăbursa

Pentru Bursa generală a locurilor de muncă, bursă care se va desfăşura mâine la Satu Mare, s-au înscris aproape 50 de agenţi economici care oferă peste 460 de locuri de muncă. La eveniment sunt invitaţi toţi sătmărenii interesaţi.

Până în prezent, pentru Bursa generală a locurilor de muncă s-au înscris 48 de agenţi economici care oferă 463 de locuri de muncă. Dintre acestea, 23 sunt pentru studii superioare. „Paleta locurilor de muncă oferite este foarte diversificată, de la confecţioneri textile, operatori mase plastice, montatori subansamble, agenţi de vânzări şi de asigurări, lăcătuşi, sudori, frezori până la ingineri mecanici, chimişti sau de altă natură. Încă se mai pot face înscrieri şi în cursul zilei de mâine (azi – n.r.)”, a precizat directorul adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Marcel Maruşca.

Conducerea AJOFM îi invită să participe la bursa generală a locurilor de muncă pe toţi sătmărenii interesaţi. „La Bursa generală a locurilor de muncă sunt invitaţi să participe toţi sătmărenii care se află în căutarea unui loc de muncă, dar şi cei care au un job dar nu sunt mulţumiţi de el şi ar dori altceva. Bursa reprezintă o măsură activă care pune în legătură cererea cu oferta de locuri de muncă de pe piaţa forţei de muncă din judeţul Satu Mare, iar negocierea se face direct”, a mai arătat Marcel Maruşca.

Deschiderea oficială a Bursei generale a locurilor de muncă va avea loc la ora 9.00, însă agenţii economici sunt invitaţi pentru a-şi amenaja locurile de la ora 8.00.

Anul trecut, în urma Bursei generale a locurilor de muncă, au fost angajate 155 de persoane, dintre care 129 de persoane au fost şomeri indemnizaţi, 20 au fost şomeri neindemnizaţi şi alte şase persoane se aflau în căutarea unui loc de muncă, iar 630 de persoane au fost selectate în vederea angajării. AJOFM Satu Mare a fost prima pe ţară în ceea ce priveşte angajările realizate în cadrul acestui eveniment.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts