Pisică împuşcată în gât la Satu Marepisica

Oamenii sunt capabili uneori de fapte de o cruzime rar întâlnită. Doi sătmăreni, soţ şi soţie, şi-au găsit ieri pisica împuşcată în zona gâtului. Ei bănuiesc că autorul acestei cruzimi ar fi unul dintre vecini. Cum pisică încă mai trăia, stăpânii au dus animalul la un medic veterinar pentru a-i salva viaţa.

Medicul Vlad Condurache a precizat că pisica a fost împuşcată cu o puşcă cu aer comprimat. “Pisica a fost adusă la cabinet cu febră, iar stăpânii ei au zis că nu a dorit nici să mănânce. După consultaţie mi-am dat seama că aceasta a fost împuşcată cu o puşcă cu aer comprimat. În zona cervicală a pisicii am identificat un glonţ de plumb. Din fericire am reuşit să îi salvăm viaţa piscuţei, însă până acum nu am mai avut un caz de acest gen”, a precizat medical veterinar.

Stăpânii pisicii au rămas stupefiaţi şi susţin că nu s-au gândit niciodată că ura pentru animale poate ajunge atât de departe. Aceştia au vrut în primă instanţă să anunţe poliţia, însă, de teamă că făptaşul se va răzbuna, au renunţat deocamdată la idee.
Alexandra Ardelean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts