More


  Preşedintele Iohannis şi premierul Ponta au transmis urări de Paşte

  - Advertisement -

  ponta - iohannis

  Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, au transmis urări, cu ocazia sărbătorii Paştelui, pe conturile personale de Facebook.

  Premierul Victor Ponta a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj cu ocazia sărbătorii Paştelui. “Sfintele sărbători de Paşti ne reunesc pe toţi în spiritul toleranţei şi al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie şi pace!”, scrie Victor Ponta. “Hristos a Înviat! Să primiţi în suflete Lumina şi Pacea Învierii! Sărbători Pascale fericite alături de cei apropiaţi!”, a transmis, la rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

  Şi preşedintele Klaus Iohannis a postat pe contul său de Facebook un mesaj video pentru cei care sărbătoresc Paştele. “Creştinii ortodocşi şi greco-catolici serbează astăzi Paştele, o sărbătoare a speranţei şi încrederii. Să împărţim bucuria Învierii cu semenii noştri care poate nu au ce să pună pe masă, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiş deasupra capului. Să îi încurajăm pe cei abătuţi şi să redăm speranţa oricui se află în suferinţă dintr-un motiv sau altul. Apropierea de ceilalţi prin compasiune şi solidaritate este cheia renaşterii noastre ca societate de oameni demni şi responsabili. Vă urez tuturor sărbători fericite, pace şi bucurie. Hristos a înviat!”, spune preşedintele Klaus Iohannis în mesajul video.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img