Record stabilit de elevii lui IstrateHandbal2

Venită cu doar opt jucători dintre care doi portari, echipa din Alba Iulia a fost victimă sigură sâmbătă la prânz, pe terenul celor de la CSM Satu Mare… Elevii lui Istrate n-au apucat nici măcar să-şi ude echipamentul după un meci în care adversarul nu le-a pus nici o problemă. Un adversar venit mai degrabă dintr-un campionat şcolar nu unul de Liga a 2-a. Dar asta e deja problema celor care cheltuie bani la echipa din Alba!

CSM-ul a învins cu 51-25 (!) şi numai cine nu a vrut nu a marcat din tabăra sătmăreană… La pauză diferenţa a fost de doar… 12 goluri, 26-14.

Ar mai fi de consemnat că s-a jucat atât de “aprig ” încât CSM-ul n-a beneficiat de nici o lovitură de la 7 m, iar singura eliminare din meci a venit în ultimul minut când Varga, din exces de zel, şi-a lovit peste gât un adversar.
Un record stabilit în sala Ecaterina Both de către handbaliştii noştri, care au marcat, credem noi, cele mai multe goluri din istoria echipei.

Pentru CSM Satu Mare au marcat Santeiu-11, Varga-9, Olah-7, Mureşan-6, Jurj-5, Ungar şi Pop 4, Clipea 3, Mateş şi Udriştioiu 1.

Pentru CSM Satu Mare urmează un meci interesant, joi, la HC Sibiu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts