Revenire spectaculoasă a lideruluiCe meci am avut vineri în Liga a 4-a Elite! Pe stadionul Someşul din Satu Mare, campioana Oar a început catastrofal partida cu Ştiinţa Beltiug. În minutul 4 era deja 2-0 pentru oaspeţi după reuşitele lui Vădan min. 3 şi Cut min. 4. Se părea că vom asista la prima înfrângere a trupei lui Istvan Nagy în acest sezon. Doar că Oarul a avut o reacţie de adevărată campioană, şi chiar dacă n-a făcut cel mai bun meci al sezonului, a reuşit prin ambiţie şi dăruire să întoarcă soarta meciului. În minutul 10 Matei a transformat o lovitură liberă de la marginea careului după un fault (la drept vorbind inexistent), semnalizat de asistentul Dănuţ Costea. Până la pauză s-a jucat pe contre cu ocazii de ambele părţi şi cu un gol , uşor anulat Beltiugului pentru un fault la portar în minutul 40.

Repriza secundă a fost una echilibrată cu Ştiinţa părând stăpână pe situaţie… Doar că a fost nevoie de o mutare inspirată a celor de la Oar, urcarea lui Imi Nagy în atac, şi o ieşire aiurea din poartă a lui Ardelean pentru ca totul să se schimbe. În minutul 81 portarul celor de la Beltiug ajunge târziu la minge şi-l agaţă evident în careu pe Silaghi. Penalty transformat de Imi Nagy şi… 2-2. Oarul prinde aripi şi acelaşi Imi Nagy înscrie pentru 3-2 în minutul 87 după o minge centrată perfect în faţa porţii.

Finalul e unul încins cu oaspeţii ratând două situaţii clare prin Maxim şi… cu un portar, Jula, extrem de eficient şi concentrat la Oar.

Victorie nesperată pentru campioana ligii a 4-a şi un meci pierdut oarecum nemeritat de revelaţia Beltiug. Echipă ce etapa trecută învingea Olimpia II după ce era condusă cu… 2-0. Cum se mai învârte roata!
Au arbitrat Szabolcs Kovacs, Dănuţ Costea, Roland Berei. Observator Cornel Ziman.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts