S-a plimbat prin oraş cu o grenadă în poşetăO sătmăreancă pretinde că a găsit dispozitivul militar în curtea casei sale şi l-a dus la poliţie după trei zile

 3

O sătmăreancă, femeie de afaceri, s-a plimbat prin oraş cu o grenadă în poşetă în timp ce o ducea la poliţie. Aceasta pretinde că a găsit grenada în curtea casei sale, şi a dus-o la poliţie abia după ce au trecut trei zile de la aflarea ei. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi iau în calcul toate posibilităţile.

Femeia de afaceri, Gabriela Konstantin, s-a prezentat vineri, 10 aprilie, la sediul poliţiei sătmărene cu o grenadă în poşetă pe care a pus-o pe biroul ofițerului de serviciu și a spus că a găsit-o în curtea casei. Femeia a povestit că grenada a fost găsită în curtea casei sale în cursul zilei de marţi, 7 aprilie, dar nu ştie cum a ajuns acolo presupunând că i-a fost aruncată de acolo de persoane străine.

2Pe parcursul celor trei zile care au trecut de la găsirea dispozitivului militar şi până ce l-a dus la poliţie, sătmăreanca l-a ţinut chiar în casă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Ana Petric, a arătat că polițiștii sătmăreni au declanșat o anchetă în acest caz. ”Am fost sesizați de către o persoană că în urmă cu trei zile ar fi găsit în curtea locuinței sale un obiect care imită caraceristicile unui dispozitiv militar. Obiectul a fost ridicat în vederea expertizării, iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care acesta a ajuns în curtea imobilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Ana Petric.

Cu toate că membrii familiei Konstantin nu au vrut să facă nicio declaraţie faţă de cele întâmplate în curtea lor, poliţiştii nu exclud posibilitatea unui act terorist. Familia Konstantin se află în judecată de mai mulţi cu un cetăţean austriac în ceea ce priveşte o sumă mare de bani, astfel că există suspiciuni în acest sens. Familia Konstantin deține un service auto şi mai multe spaţii comerciale în municipiul Satu Mare.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts