More


  Sătmărean prădat de zeci de mii de euro. GALERIE FOTO

  =

  1

  Sătmăreanul Ovidiu Tișea a avut neșansa de a fi prădat de hoți chiar în a doua zi de Paște. Profitând de faptul că acesta a fost plecat de acasă, hoții au urcat pe acoperiș, în condițiile în care în curte se aflau câini de pază, au coborât în balcon, iar de acolo au forțat un geam de la baie, intrând în apartament. După ce au intrat în apartament, hoții s-au dus direct către un seif aflat în spatele unui dulap, pe care l-au spart într-un mod profesionist, sustrăgând o sumă de 47.000 de euro și mai multe bijuterii, în valoare de mii de euro.

  Surse judiciare susțin că hoții au acționat, în mod evident, la pont, în condițiile în care știau faptul că proprietarul este plecat de acasă, respectiv cunoșteau amplasamentul seifului, care era ferit de ochii curioșilor. Conform acelorași surse judiciare, pontul ar fi fost dat de către un cunoscut al păgubitului, iar lovitura ar fi fost dată de către niște indivizi cu state vechi în domeniu, cel mai probabil din Ungaria.

  La fel cum s-a acționat și în cursul anului trecut la Carei, acolo unde, tot la pont, au fost sparte casele mai multor persoane înstărite, iar hoții nu au furat nimic altceva decât bani și lucruri de valoare, acționând la mare fix.

  Ovidiu Tișea le promite tuturor persoanelor care dețin informații și care ar putea da indicii care să ajute organele de urmărire penală la prinderea infractorilor un premiu de 10.000 de euro. Acesta dorește ca infractorii să fie prinși, astfel încât nici alți sătmăreni să nu cadă pradă acestor indivizi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img