Sătmăreanul Gabriel Tudor scos afară cu bodyguarzitudor-gabriel

Seară extrem de tensionată la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În timpul service-ului de miercuri, sătmăreanul Gabriel Tudor a atras atenția tuturor prin decizia sa neașteptată de a pleca din bucătărie în plin service, lăsându-și singuri colegii, ceea ce a atras după sine mustrarea juraților și eliminarea din concurs.

Sătmăreanul le-a recunoscut tuturor că vrea să iasă din competiție, astfel că și-a făcut bagajul, s-a schimbat de tunica de bucătar și a început să fumeze tacticos un trabuc. Trimiși de chef Scărlătescu să-l convingă să revină în bucătărie pentru a termina service-ul ca o echipă adevărată, colegii lui Tudor nu au reușit decât să-l facă pe acesta să se închidă în cameră. A fost nevoie de prezența celor trei jurați pentru a-i oferi lui Tudor mai multe opțiuni. ”Ai trei variante, la alegere: te duci în bucătărie, termini service-ul și vorbim la final; ori o iei prin mijlocul circului cu circ sau te dau afară cu bodyguarzii, tot cu circ,” i-a explicat chef Florin.

Întors în bucătărie, dar cu nervii întinși la maximum, Tudor a fost în cele din urmă poftit să părăsească show-ul în văzul tuturor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts