Scene fierbinţi pe o plajă! Modelul Tatiana Eriksen a pozat topless5

Ultimul pictorial al Tatianiei Eriksen va dovedi încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce a devenit iepuraş Playboy! Modelul de origine columbiană a pozat topless.

Tatiana Eriksen a realizat o reclamă pentru o marcă de apă. Şedinţa foto incendiară a avut loc pe o plajă din Malibu, ieri, pe 1 aprilie. Cel care a făcut fozele este renumitul fotograf Antoine Levif.

Dacă la începutul şedinţei foto, Tatiania a fost ceva mai îmbrăcată, la un moment dat, ea a renunţat la bluza neagră de sport, pe care oricum o ţinea deschisă, lăsându-i la vedere frumoşii şi obraznicii sâni. Ea a rămas doar în pantalonii scurţi, foarte scurţi. Ba chiar şi-a deschis capsa ca să fie şi mai provocatoare.

Modelul de origine columbiană i-a convins încă o dată pe critici că a meritat să câştige castingul Playboy realizat în urmă cu doi ani în Las Vegas.

Tatiana Eriksen are 12 ani de experienţă în modelling şi îşi încearcă norocul în film sau muzică. Focoasa brunetă cu părinţi germano-columbieni a reuşit să cucerească toată America.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts