Set la unu!decebal-micula

Anunţat ca un derby al Ligii a 4-a elite, meciul de miercuri de la Decebal dintre Luceafărul lui Cosmin Iuhas şi Micula lui Milu Petric n-a fost altceva decât un galop de sănătate pentru gazde. Luceafărul s-a impus cu 6-1 şi a mai avut trei bare şi alte cinci ocazii importante…

Marius Toma a deschis scorul încă din minutul 1 şi 20 de secunde. Corner executat excelent de Marinaş, mingea ia o traiectorie curioasă împinsă de vânt şi ajunge la Toma care din 6 m înscrie cu latul. Parcă împinşi de vânt de la spate, jucătorii de la Luceafărul ratează ocazie după ocazie. Godje şi Lihet nimeresc de două ori transversala, Marinaş îl întinde pe portarul oaspeţilor, pentru ca în minutul 35 acelaşi Lihet să trimită, în sfârşit, mingea în poartă. La un nou corner, povestea de la primul gol se repetă, dar cu Lihet la finalizare… 2-0, minutul 35.

Imediat după pauză, Toma, omul meciului, înscrie pentru 3-0 cu un şut plasat de la marginea careului în minutul 52. Turul, rămasă din minutul 5 fără vârful Sorin Pătcaş, ieşit accidentat la spate, are o mică tresărire de orgoliu. Şi la primul atac mai legat reuşeşte să reducă din diferenţă prin Caba… 3-1, minutul 60. Doar că Luceafărul nu se sperie şi revine în atac… Lihet, minutul 74, din nou Toma, minutul 83, şi Marinaş din penalty în minutul 87 au completat setul la unu pentru formaţia din Decebal… 6-1 şi Luceafărul se apropie la opt puncte de liderul Someşul Oar.

„N-am putut juca azi, mai ales în prima repriză, din cauza vântului. Meciul nu trebuia lăsat să se joace aşa tare a suflat vântul… dar asta e. Sunt mai buni ”, a recunoscut Milu Petric, antrenorul Turului care a lansat şi gluma meciului… ”Măi Marinaş, asta o scoteam eu cu capul!”, i-a strigat Petric atacantului de la Decebal, imediat după ce acesta a făcut 6–1 după o execuţie perfectă de la punctul cu var. Cosmin Iuhas era mulţumit de joc şi rezultat şi aşteaptă încrezător următoarele derby-uri. „Sunt opt puncte, campionatul se joacă…Sper să-i ajungem pe cei de la Oar”, a declarat Cosmin Iuhas.

Luceafărul: Olaru – Potra, Lihet, Moldovan, Găvruş, Cireap, Godje, Istrate, Toma, Marinaş, Glodean. Rezerve: Stoica, Dumitran, Chioran, Ilban, Nemet, Pop, Chiriloaia.

Turul: Duca – Bura, Ciul, Lauran, Sandor, Batfalschi, Varga, Nemeti, Pătcaş, Caba, Carosan. Rezerve: Deac, Bodony, Mike, Varga.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts