Steaua – U Cluj, finala din maiSteaua s-a calificat în finala Cupei României după ce a învins pe Petrolul, cu 3-1 în faţa a 14.000 de spectatori pe Arena Naţională. În tur scorul a fost 1-1.

Jucătorii lui Costel Gâlcă au început bine meciul şi au deschis scorul în minutul 20. După o acţiune prelungită a lui Ţucudean, mingea a ajuns la Adi Popa, care a driblat doi jucători şi a marcat cu un şut din 11 metri.

Gabi Iancu a majorat diferenţa în minutul 32. Acesta a primit o pasă de la Ţucudean, a preluat la marginea careului şi a profitat de o greşeală a lui Satli şi a marcat cu un şut din voleu de la 13 metri. După pauză, tot steliştii au fost mai periculoşi, iar căpitanul Cristi Tănase a marcat cu o superexecuţie şi a risipit emoţiile calificării. Decarul roş-albaştrilor a înscris în minutul 68 cu un şut pe colţul lung, de la 10 metri.

Golul de onoare al petroliştilor a fost marcat în minutul 70 de fundaşul Ipsa. Acesta a înscris cu o lovitură de cap din cinci metri. Steaua va juca în finala Cupei României contra celor de la U Cluj pe 31 mai. Arena nu a fost încă stabilită.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts