Ştrandul Tăşnad, pregătit pentru un nou sezon estivaltasnad

Ştrandul Tăşnad se redeschide joi, cu noi dotări speciale pentru turişti. Aceştia vor avea la dispoziţie o nouă bază sportivă multifuncţională, ce va cuprinde un teren de tenis de câmp, unul de baschet, unul de handbal şi unul de minifotbal. De asemenea, este în curs de amenajare un nou loc de joacă pentru copii. “Aşteptăm turiştii în staţiunea Tăşnad începând de joi, când ştrandul va funcţiona cu toate forţele. Ne-am pregătit mult pentru actualul sezon estival şi sperăm ca vizitatorii noştri să aprecieze aceste eforturi. Eforturile noastre de a dezvolta continuu turismul au fost încununate de succes, numărul de turişti crescând de la un an la altul. În urma promovării intense de până acum, sperăm ca numărul turiştilor să crească semnificativ şi în acest an”, ne-a declarat primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca.

Sâmbătă, cu ocazia Zilei Tineretului, în ştrandul Tăşnad va avea loc un concert al trupei Deep Central. Pe scenă vor mai urca soliştii Denisa Vasile, Patricia Balaj, respectiv trupele Synergy şi Elegant. Concertul va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19.00, în noua campare a ştrandului, ne-a declarat primarul Vasile Mitraşca.

Staţiunea Tăşnad a fost vizitată în cursul anului trecut de peste 252.000 de turişti. “Majoritatea turiştilor care ne vizitează provin din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Satu Mare. În ultimii doi ani, am observat cu satisfacţie o creştere a numărului de turişti din judeţele Moldovei, dar şi din judeţele Mureş şi Braşov”, ne-a declarat administratorul ştrandului Tăşnad, Gheorghe Niţă.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts