More


  Bebeluşi gemeni, tăiaţi şi aruncaţi în tomberon

  - Advertisement -

  crima

  În Satu Mare a avut loc joi noaptea un dublu asasinat. Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 15, pe Aleea Milcov, după ora 23.00. Este vorba despre doi gemeni, care se pare că au fost născuţi prematur. Aceştia ar fi avut între şapte şi opt luni. Din câte se pare, copiii ar fi suferit mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului. Aceştia au fost plasaţi de către criminal sau criminali în două cutii de carton, corpurile neînsufleţite fiind descoperite de către doi oameni ai străzii.

  Descoperire făcută de oamenii străzii
  Descoperirea macabră ar fi fost făcută de către doi oameni ai străzii, care după ora 23.00 ar fi căutat ceva de mâncare în tomberon. Speriaţi, aceştia s-au dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde i s-au confesat unui portar, care a alertat la rândul său Poliţia, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 la ora 23.23. “În cursul nopţii trecute, agentul de pază de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost sesizat de către doi oameni ai străzii precizând că într-un container aflat în apropierea spitalului, în cartierul Micro 15, s-ar afla doi copii, doi feţi decedaţi. După cum era şi normal, agentul de pază a reacţionat prompt, şi a sunat la 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian.

  Părinţii, primii suspecţi
  Cazul a fost preluat de către adjunctul prim-procurorului șef, Dumitru Miclea. Acesta a precizat că în cauză se fac cercetări pentru depistarea părinților celor doi copii, care se pare că ar putea fi şi criminalii. În cauză s-a deschis deja un dosar penal pentru ”ucidere ori vătămarea noului născut săvârșită de către mamă”. “În noaptea de 7 spre 8 mai 2015 Poliţia Judeţului Satu Mare a fost sesizată de către un cetăţean că s-au găsit doi fetuşi într-un container situat în cartierul Micro 15 din Satu Mare. S-a mobilizat echipa de cercetare complexă formată din şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (comisarul şef Florentin Vlad, n.red.), subsemnatul (procuror Dumitru Miclea, n.red.), medicul legist şi alţi poliţişti de poliţie judiciară pentru a face investigaţii, ceea ce presupune cercetare la faţa locului şi alte investigaţii pentru clarificarea situaţiei”, a spus Dumitru Miclea.

  Avort indus, urmat de pruncucidere?!
  Procurorii susţin că nici măcar medicul legist nu s-a putut pronunţa asupra sexului celor doi fetuşi. Semn că aceştia ar fi fost născuţi prematur, existând posibilitatea ca avortul spontan să fi fost indus de către mamă. “Cine ar fi aruncat cei doi fetuşi la container?! S-au luat şi alte măsuri pentru identificarea persoanei sau a persoanelor care au făcut această faptă. Deocamdată nu ne putem pronunţa ce faptă este. Încă nu putem cunoaşte dacă au fost născuţi vii, viabili, ce vârstă au avut. Cam impropriu spus vârstă. Nici aceste detalii nu s-au putut stabili. Medicul legist s-a pronunţat verbal, la faţa locului, că nu poate stabili sexul copiilor”, a mai spus procurorul de caz.

  Totuşi, după efectuarea autopsiei, medicii legişti ar fi stabilit ieri că ar fi vorba despre doi bebeluşi de sex feminin.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img