More


  CONTRABANDIŞTI cu ACTE în Piaţa Someş. NIMENI nu îi poate ELIMINA

  - Advertisement -

  somes

  Contrabandiştii de ţigări sunt mai mereu cu un pas înaintea autorităţilor. După ce administraţia pieţelor sătmărene a încercat să îi elimine în mod constant, contrabandiştii le-au dejucat planurile.

  Poliţiştii şi jandarmii au încercat în trecut să îi scoată pe aceştia afară din Piaţa Someş, în condiţiile în care prezenţa acestora nu era justificată în zonă. Doar că, colac peste pupăză, contrabandiştii au găsit metoda de a dejuca eforturile poliţiştilor şi jandarmilor.

  Prin largul concurs al unor primării din judeţ, contrabandiştii au pus mâna pe certificate de producător, deşi nu au lucrat o zi în agricultură. Astfel, aceştia achiziţionează fructe sau legume, îşi închiriază tarabe şi pozează în comercianţi cinstiţi.

  Iar odată instalaţi legal în Piaţa Someş îşi continuă nestingheriţi acapararea clientelei pentru ţigările de contrabandă. Ia poliţiştii şi jandarmii, împreună cu administraţia pieţelor, nu au decât să asiste neputincioşi la perpetuarea acestui fenomen.

  O lovitură cruntă ar putea fi dată, în schimb, de Primăria Satu Mare, care intenţionează să demoleze toate garajele din Cartierul Micro 14, care sunt depozitele de ţigări de contrabandă. Este curios de văzut cam ce metode vor găsi ingenioşii contrabandişti.

   

  garaje  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img