More


  Decizia PNL de a bloca revizuirea Constituţiei este o nouă dovadă a miopiei şi mediocrităţii

  =

  Victor-Ponta

  Decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constituţiei este o măsură total greşită, o nouă dovadă a miopiei, mediocrităţii şi lipsei de viziune a actualei conduceri a partidului, afirmă liderul PSD, premierul Victor Ponta, adăugând că speră ca liderii PNL să revină asupra acestei decizii eronate. “Regret profund faptul că liderii PNL au anunţat oficial (după ce negaseră cu îndârjire câteva săptămâni) că au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constituţiei! Este o măsura total greşită, încă o dovadă a miopiei, mediocrităţii şi lipsei de viziune a actualei conduceri a PNL, care afectează fiecare cetăţean”, scrie Ponta pe Facebook.

  El apreciază că statul nu poate fi reformat, cu respectarea standardelor europene, prevenirea conflictele instituţionale, adaptarea imunităţilor sau facilitarea confiscării bunurilor ilicite, fără să fie aduse modificările necesare la Constituţie şi aminteşte că parlamentarii liberali, spre deosebire de noii lor colegi pedelişti, au fost aleşi în decembrie 2012 pe baza promisiunii asumate de a revizui Constituţia.

  “Încă o răzgândire, încă o păcăleală, încă o dovadă de miopie politică din partea lor – iar în 2016 vor cere iar votul cetăţenilor după ce au uitat tot ce au promis in 2012! Sper că mintea de pe urmă să îi ajute pe liderii PNL să revină asupra acestor decizii total eronate! România are nevoie de o Constituţie modernizată!!!”, a conchis Ponta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img