More


  Firea: PNL depune o moțiune de cenzură pe un subiect fără legătură cu activitatea Guvernului

  =

  1

  Pentru că au pierdut tema majorării alocațiilor, liberalii vor să depună moțiune de cenzură pe un subiect fără legătură cu activitatea Guvernului, a afirmat Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD.

  “În încercarea de a găsi orice motiv pentru a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, PNL merge până într-acolo încât să propună o temă care este mai degrabă legată de activitatea Parlamentului și nu a Executivului. După ce liberalii au pregătit câteva luni de zile terenul pentru o moțiune de cenzură pe tema majorării alocațiilor, aceștia au rămas fără muniție, deoarece premierul Victor Ponta nu doar că susține măsura, ci a devenit principalul promotor al subiectului”, susține Gabriela Firea într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

  Potrivit acesteia, la fel stau lucrurile și pe zona fiscală, unde PNL nu riscă să depună nicio moțiune de cenzură, pentru că și-ar pierde orice urmă de credibilitate, din moment ce Guvernul Ponta a implementat o politică de reducere a fiscalității, venind atât în întâmpinarea nevoilor cetățenilor, cât și a mediului de afaceri.

  “Rămași fără subiecte, liberalii vin acum și vorbesc despre o temă fără legătură cu Guvernul, respectiv votul prin corespondență, speță în care contează ce face Parlamentul, nu Executivul. Mai mult decât atât, penibilul situației vine și din faptul că problema votului prin corespondență depinde de activitatea unei comisii conduse de liberali”, a menționat senatoarea PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img