More


  Guvernul va emite aviz pozitiv pentru legea de prelucrare a datelor

  - Advertisement -

  Guvernul va emite un aviz pozitiv pentru iniţiativa legislativă privind retenţia datelor, în forma în care a fost discutată la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis cu liderii partidelor şi formaţiunilor parlamentare, a anunţat, miercuri, premierul Victor Ponta, la începutul şedinţei de guvern. “Vreau astăzi, de principiu, pe forma care a fost discutată, să exprimăm şi un punct de vedere pozitiv al Guvernului, în aşa fel încât, prin consens politic, să avem o lege care să răspundă şi aşteptărilor Curţii Constituţionale, dar şi necesităţii instituţiilor care au atribuţii în domeniu”, a spus Ponta, menţionând că este vorba de un proiect de lege privind retenţia datelor.

  Ponta a amânat în acelaşi timp, în şedinţa de miercuri, aprobarea unui proiect de lege pentru modificarea Legii 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), arătând că vrea să îl discute mai întâi cu preşedintele Iohannis. “Vreau să-l discut întâi cu preşedintele şi după aceea să-l adoptăm. Amânăm puţin până discut cu preşedintele Iohannis”, a spus Ponta.

  Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de către partide a unei iniţiative legislative de modificare a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img