More

  LEBENIŢARII din Satu Mare se pregătesc să dea LOVITURA. O AFACERE cu iz de ŢEAPĂ

  lebenite

  Zeci de sătmăreni descurcăreţi se pregătesc să dea lovitura în următoarele zile. Imediat cum se vor ieftinii lebeniţele în supermarketuri, unii concetăţeni mai prinşi de soare le vor achiziţiona imediat pentru a le vinde, mai apoi, la colţ de stradă sau chiar în pieţele din municipiu.

  O astfel de tentativă s-a consumat ieri la unul dintre supermarketurile din municipiul reşedinţă de judeţ. Un individ a chemat un angajat pentru a cumpăra tot stocul de lebeniţe. Gestul a atras furia clienţilor, care l-au luat la rost pe speculant.

  Degeaba i-a spus angajatul că nu poate cumpăra întreg stocul în detrimentul celorolalţi cumpărători, căci şmecherul s-a dus să discute cu cei din conducerea supermarketului.

  Ce-i sigur, în următoarele zile aceşti indivizi – care nu au pus mâna pe o sapă în viaţa lor – vor apărea la colţ de stradă sau chiar în pieţe pentru a revinde lebeniţe cumpărate din supermarketuri.

  De asemenea, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat că va face ordine pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ, astfel încât lebeniţarii să nu îşi vor mai poată valorifica marfa pe unde îi taie capul.

  Primăria Satu Mare a stabilit şase puncte în care se pot comercializa lebeniţele. Edilul şef sătmărean s-a supărat în special pe acea categorie de lebeniţari din alte judeţe, precum Sălaj, Dolj sau Călăraşi, care de cele mai multe ori îşi vând marfa direct din portbagajul maşinii, fără niciun fel de autorizaţii.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE