More


  Mai mulţi sătmăreni au SCĂPAT de la MOARTE ca prin MINUNE

  - Advertisement -

  3

  La data de 21 mai 2015, în jurul prânzului, pe strada Mihai Eminescu din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii rutieri negreşteni au stabilit că Vasile C. a condus autoturismul marca Ford şi nu a acordat prioritate de trecere unei femei, în vârstă de 59 de ani, care în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a femeii.

  2

  Joi, la ora 17.40, poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit la faţa locului la un accident rutier pe DN 19 A, la ieşirea din municipiul Satu Mare spre Dorolţ. Din cercetările efectuate s-a stabilit că Zoltan B. a condus autoturismul marca Toyota, iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi, care era angajat în depăşirea sa şi care era condus de Iosif F. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorilor auto şi a unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, pasager în autoturismul marca Audi.

  1

  În ambele situaţii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă – susţin poliţiştii rutieri  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img