More


  Ministrul Apărării și șeful SMG, prezenți joi la exercițiul tactic cu trageri de luptă SEEBA-15

  - Advertisement -

  1

  Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și șeful Statului Major General, general-locotenent Nicolae Ciucă, vor fi prezenți joi dimineața, în Poligonul Babadag, în cadrul Zilei Distinșilor Vizitatori, la exercițiul tactic cu trageri de luptă SEEBA-15.

  Potrivit unui comunicat al MApN, exercițiul, în cadrul căruia sunt evaluate structurile Brigăzii 9 Mecanizate ‘Mărășești’ puse la dispoziția Forței Multinaționale de Menținere a Păcii din Sud-Estul Europei, se desfășoară în perioada 10-15 mai la Centrul de Instruire, Simulare și Evaluare Constanța și în poligonul Babadag, din județul Tulcea.

  Tot joi, de la ora 16,00, cei doi oficiali vor asista, în fața Bibliotecii Județene ‘George Barițiu’ din Brașov, la ceremonia de bun venit a militarilor americani și români, care participă la ‘Marșul Cavaleriei’.

  La marș iau parte aproximativ 400 de militari americani, cu peste 80 de mijloace tehnice, care se deplasează de la Mihail Kogălniceanu (Constanța), unde au desfășurat exercițiul ‘Wind Spring 15’, către Cincu (Brașov), unde vor participa la exercițiul ‘Sarmis 15’.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img