More


  O studenta la medicina renunta la studii, pentru ca un sportiv celebru i-a dat “Like” la o poza pe Instagram. “Este un semn”

  - Advertisement -

  5

  O studenta la medicina veterinara a decis sa renunte la studii si sa inceapa o cariera de fotomodel, dupa ce jucatorul american de baschet LeBron James i-a dat un “like” la una din fotografiile sale de pe Instagram.

  Conform Daily Mail, tanara se numeste Josett Latrice, iar poza postata de ea pe Instagram o arata in colanti negri si ochelari de soare. Sportivul, care este casatorit si are 3 copii, a reactionat pe pagina online de socializare, chiar daca a anuntat recent ca nu va mai intra pe astfel de retele cat va dura playoff-ul Cleveland Cavaliers.

  Ba mai mult decat atat, Latrice ar fi declarat pentru TMZ Hollywood Sports ca aprecierea venita din partea sportivului ar fi “un semn de la Dumnezeu”, care ii arata ca trebuie sa se apuce de “modelling”.

  Ea a mai spus ca nu a vazut de la inceput ca LeBron i-a dat like si ca observat acest lucru abia a doua zi dimineata.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img