More


  Peste 40 de angajaţi de la S.C. Apaserv Satu Mare S.A. au donat sânge

  - Advertisement -

  1sange

  Criza de sânge sesizată în repetate rânduri de conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare nu a rămas fără ecou în rândul salariaţilor S.C. Apaserv Satu Mare S.A. Un grup de peste 40 de angajaţi ai societăţii s-au prezentat în cursul zilei de ieri la Centrul de Transfuzie Satu Mare pentru a dona sânge. Aşa cum am aflat de la Mircea Suciu, liderul de sindicat al instituţiei, în cursul zilei de azi urmează să mai facă acelaşi gest şi alţi salariaţi ai instituţiei.

  Referitor la acţiunea respectivă, directorul general al S.C. Apaserv Satu Mare S.A., ing. Dan Stegerean, ne-a declarat următoarele: “Sprijin iniţiativa şi mă bucur că astfel putem să venim în sprijinul semenilor noştri. Ne-am bucurat că am putut fi de ajutor, iar zilele următoare urmează să meargă şi alţi colegi să doneze. Ne-am hotărât să facem acest gest de acum încolo cel puţin o dată pe an”.

  Dr. Doiniţa Crişan, managerul Centrului de Transfuzie Sanguină, s-a declarat extrem de impresionată de gestul angajaţilor de la S.C. Apaserv Satu Mare S.A., considerând că poate fi luat drept un exemplu de urmat şi de alte instituţii sătmărene. “Doresc să le mulţumesc pentru ceea ce au făcut. Este admirabil faptul că s-au mobilizat pentru a veni să doneze. Sper ca pe viitor să existe o colaborare între noi, pentru că este mare nevoie de sânge. Din păcate, mulţi sătmăreni nu au cunoştinţă de beneficiile donatorilor de sânge. Aceştia beneficiază de o zi liberă, de 7 tichete de masă, de 50% reducere timp de o lună pe cursele Transurban şi de un set de analize gratuite complexe”, a declarat dr. Crişan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img