More


  Ponta: Articolul 30 din Constituție, poate cea mai puternică lectură de Ziua Libertății Presei

  - Advertisement -

  ponta

  Premierul Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook, că articolul 30 din Constituție referitor la libertatea de exprimare este, în opinia sa, “poate cea mai puternică lectură” de parcurs cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei.

  În postarea de duminică, premierul precizează, totodată, că jurnaliștii pot conta pe sprijinul său în construirea unei agende publice “cu respect pentru argumente și cetățeni”.

  “Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, le urez tuturor colegilor din presă, inclusiv celor care mă critică indiferent ce fac, mult succes în munca lor! Avem împreună datoria să ajutăm la ridicarea societății românești, inclusiv prin calitatea dezbaterii publice și puteți conta pe mine în construirea unei agende publice constructive, cu respect pentru argumente și cetățeni. Articolul 30 din Constituția României privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternică lectură pe care o putem parcurge cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei”, scrie Ponta pe Facebook

  Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită pe 3 mai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img