More


  Sfârşit de săptămână nebun în judeţ

  - Advertisement -

  bataie

  Poliţiştii au avut mult de furcă în acest sfârşit de săptămână, fiind nevoiţi să intervină pentru a aplana mai multe conflicte izbucnite în judeţ. Doi bărbaţi şi-au luat la bătaie soţiile, nişte oşeni s-au apucat să distrugă bunuri şi să ameninţe, iar unii au ales să se bată noaptea, în plină stradă.

  Două femei au fost bătute crunt de soţii lor în week-end. Asfel, sâmbătă, în jurul orelor 14.00 poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au fost sesizaţi telefonic, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că C. Iulian, în vârstă de 56 ani, din Supuru de Jos, şi-a lovit soţia cu un scaun în zona capului, cauzându-i leziuni, aceasta fiind transportată cu ambulanţa la U.P.U. Satu Mare, pentru îngrijiri medicale. Câteva ore mai târziu, lucrătorii Secţiei Rurale Gherţa Mică au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat din Turţ, despre faptul că R. Ioan, de 63 de ani, din Turţ, şi-a lovit soţia cu pumnii şi palmele de mai multe ori. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi aflându-se într-o stare conflictuală de mai mult timp. În ambele cauze sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

  Dacă nu şi-au bătut soţiile, alţi sătmăreni au ales să se bată pe stradă. Vineri seara, spre exemplu, poliţiştii Poliţiei Oraşului Tăşnad au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către numitul Z. Csaba, de 28 ani, din Tăşnad, despre faptul că a fost lovit cu pumnii în zona feţei de către concitadinul său, B. Bela. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că pe fondul unor neînţelegeri şi a unor discuţii contradictorii, B. Bela i-a aplicat cu pumnul lovituri în zona feţei numitului Z. Csaba provocându-i leziuni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  Tot vineri seara, poliţiştii negreşteni au fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către numitul P. Vasile, de 44 ani, din Certeze, despre faptul că C. Florin, din Negreşti Oaş, împreună cu mai multe persoane, au intrat pe proprietatea sa, ameninţându-l şi distrugându-i mai multe bunuri. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele două vehiculele parcate în perimetrul proprietăţii aveau distruse două parbrize, oglinzile şi farurile, fiind cauzat un prejudiciu total de aproximativ 30.000 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburare de posesie şi distrugere.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img