More


  SPECTACOL și NEBUNIE în prima noapte a ZILELOR ORAȘULUI. BUG MAFIA i-a SCOS din MINȚI pe sătmăreni

  - Advertisement -

  DSC_0080

  Distracție, spectacol, nebunie. Acestea sunt ingredientele care au făcut ca prima noapte din cadrul celor trei dedicate Zilelor orașului Satu Mare să fie o reușită.

  DSC_0032

  Primul dintre numele grele care a urcat vineri seara pe scenă a fost trupa Proconsul. Bodo și ai lui au interpretat atât piese care i-au consacrat, dar și altele mai noi, toate fiind apreciate și răsplătite cu aplauze de publicul sătmărean.

  DSC_0054

  Nivelul decibelilor în Piața 25 Octombrie au crescut odată cu reprezentația de excepție dată de Tudor Chirilă și trupa Vama. Pe parcursul desfășurării spectacolului, sătmărenii au cântat la unison cu Tudor și trupa sa, fiind un spectacol reușit.

  DSC_0114

  De departe, însă, cel mai așteptat moment al serii a fost trupa BUG Mafia. Miile de sătmăreni adunate în fața scenei pentru a-i urmării pe cei trei membri ai trupei, au aclamat și cântat mai bine de o oră hit-urile trupei. Per total, a fost  o nebunie, dar o nebunie frumoasă.

  DSC_0062

  DSC_0088

  Pentru sătmăreni, urmează și în această seară o serie de spectacole de excepție cu prietenii lui Smiley dar și cu trupa Holograf, iar mâine seară cu Delia și trupa Voltaj.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img