More


  Trei hoţi identificaţi de poliţiştii sătmăreni

  - Advertisement -

  hot

  Poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi verbal miercuri dimineaţă de către un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Gherţa Mică, despre faptul că, în noaptea precedentă ar fi găzduit o persoană de sex masculin care i-ar fi sustras o sumă de bani din locuinţă. Oamenii legii au stabilit că Vasile N. ar fi fost găzduit de către reclamant şi ar fi sustras dintr-o haină suma de 100 euro şi 100 lei. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în proporţie de 85%.

  Miercuri după-amiază poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că într-un supermarket situat pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, a fost surprinsă o persoană de sex masculin care ar fi sustras bunuri. Poliţiştii au identificat persoana, un sătmărean în vârstă de 29 de ani, care ar fi furat un cablu de date. Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor magazinului.

  Tot miercuri poliţiştii au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt. Oamenii legii au fost sesizaţi marţi de către o femeie, în vârstă de 92 de ani, din localitatea Homoroade, judeţul Satu Mare, despre faptul că luni seara persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras bani. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat Ionuţ G. , care ar fi pătruns în locuinţa păgubitei pe uşa de acces în locuinţă, care era neasigurată, în timp ce femeia se afla în grădină şi ar fi sustras suma de 350 lei.

  În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, în primul caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în celelalte două pentru infracţiunea de furt.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img