More


  Trofeul Paul Badea, gata de start

  - Advertisement -

  rallyraid-Ger-Bog-42

  Astăzi şi mâine, judeţul Satu Mare găzduieşte prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid 2015, Trofeul Paul Badea. În total, se vor parcurge 360 de km, dintre care 230 km de probe speciale, şapte la număr.

  De la principalul organizator, Ovidiu Domide, care va şi concura de altfel, am aflat că aproximativ 20 de echipaje se vor afla la startul competiţiei, la auto şi moto. Piloţii au sosit din Italia, Bulgaria, Polonia, Ungaria şi România. Locaţia de START – SOSIRE a raliului este centrul vechi al municipiului Satu Mare, cu secretariat la Hotel Aurora.

  În această dimineaţă, între orele 10.00-14.00 vor avea loc verificările tehnice, iar de la 14.00 este anunţată o conferinţă de presă. Iar startul raliului este programat la ora 16.00.

  Traseul primei zile de concurs este încadrat de drumul naţional care duce la punctul de frontieră Petea, Pădurea Mare şi digul Someşului. Traseul se închide circulaţiei publice începând cu ora 15.30, startul primului automobil de competiţie fiind la ora 16.26. Circulaţia se deschide la ora 20.30.

  Iar sâmbătă se va merge de la ora 9.00, în cadrul etapei a doua, sosirea participanţilor fiind programată după ora 16.00. Se va alerga în zona Codru, cu trei probe speciale care se vor desfăşura pe drumuri forestiere şi pe lângă pădure, în zona delimitată de localităţile Homorodu de Sus, Chilia, Homorodu de Jos, Sâi şi Poiana Codrului, iar o probă specială se va desfăşura pe platoul cuprins între Homorodu de Sus, Homorodu de Mijloc, Viile Satu Mare, Medişa şi Solduba. Traseul se va închide circulaţiei publice la ora 9.00, startul primei maşini fiind programat la ora 10.06. Traseul se deschide circulaţiei la ora 15.00, iar proba de pe platou se va desfăşura între orele 14.26 – 16.00.

  Iar de la 19.00 va fi şi mult aşteptata festivitate de premiere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img