More


  Ultima deplasare pentru galben-albaştri

  - Advertisement -

  cs-mioveni-olimpia-satu-mare1

  Trei etape au mai rămas de jucat în actualul sezon de Liga a 2-a. Iar, din fericire pentru Olimpia, au mai rămas doar două meciuri de disputat, în ideea în care după retragerea celor de la FC Olt, galben-albaştrii au scăpat de o deplasare istovitoare , miercuri la Slatina.

  Astfel meciul de azi de la Mioveni e ultimul din deplasare pe care elevii lui Csik îl dispută în actualul sezon…

  Chiar dacă meciul nu mai are niciun fel de importanţă dacă ţinem cont că se ştie deja promovata din serie, antrenorul Tibi Csik spune că echipa a plecat la Mioveni cu dorinţa revanşei după înfrângerea ruşinoasă din turul play-off-ului. “E vorba de orgoliu, de mândria noastră de fotbalişti şi antrenori. Vrem să încheiem competiţia cu capul sus mai ales că în ultimele două meciuri vom întâlni cele mai bune echipe din seria” a spus Tibi Csik. De la acest meci va lipsi căpitanul Cosmin Iuhas, suspendat pentru cumul de galbene iar în lot au fost reţinuţi şi juniorii Donca, Ciul , Bâgiu, Gulya, Ştef.

  “Avem un program încărcat şi a trebuit să gândim bine cum împărţim juniorii. Unii au venit cu noi, alţii au meci la Alba Iulia la turneul final al juniorilor A, iar o altă parte au mers la finala ONSS cu echipa şcolii lor, LPS” a explicat Tibi Csik. În aceste condiţii Olimpia ar putea începe meciul de la Mioveni în formula Anca Trip- Mureşan, Heil, Onicaş, Munteanu- Rus, Villand, Selagea, Sălăgeanu-Faur, Mărkuş. De partea cealaltă, antrenorul Claudiu Niculescu vrea şi el o victorie pentru locul… doi.

  „Ne aşteaptă un meci greu, ca şi celelalte disputate până acum. Trebuie însă să îl tratăm cu seriozitate, şi aşa cum am spus şi săptămâna trecută, vrem să îndeplinim un obiectiv al meu şi al echipei, şi anume să terminăm pe locul 2. Oaspeţii au în componenţă jucători foarte buni, cu unii am şi lucrat în trecut iar noi trebuie să fim concentraţi în continuare. Am încredere mare în băieţi că vom reuşi să câştigăm şi acest meci. Nu este foarte greu pentru mine să ţin jucătorii în priză pentru aceste meciuri pentru că am fotbalişti de caracter, profesionişti. Am făcut lucruri foarte bune cu ei în acest sezon şi nu trebuie să duc muncă de lămurire ca să fie în formă. Sunt şi ei conştienţi că trebuie să intre pe teren să câştige acest meci, să câştige împotriva oricărui adversar. La fel tratează fiecare meci şi acum sperăm să ieşim învingători. Data trecută am folosit şi un junior de la echipa de Juniori A şi de data aceasta vor apărea, ca şi la partidele de la Timişoara şi cu Reşiţa, şi alţi copii. Ne vom baza pe ei în sezonul viitor şi eu sper să se integreze repede în echipa mare pentru că timpul până la începerea noului sezon este foarte scurt şi ei în această perioadă trebuie să se adapteze rigorilor fotbalului Ligii a II-a“ a spus Claudiu Niculescu.

  Se mai joacă în această etapă partida Unirea Tărlungeni-ACS Poli Timişoara. Miercuri este programată penultima etapă iar Olimpia va câştiga la masa verde meciul de la Slatina. Iar sâmbăta viitoare, Olimpia va juca în ultima etapă, acasă, cu promovata ACS Poli Timişoara!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img