More


  ANI a CERUT informaţii despre CONSILIERII SĂTMĂRENI. Primarul COICA a dat DETALII

  - Advertisement -

  30

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate atacurile consilierilor UDMR la adresa city managerului Dan Băbuţ sunt pur politice, neavând niciun temei.
  Mai mult, edilul şef sătmărean a ţinut să sublinieze că deşi a fost reclamat de mai multe ori la Agenţia Naţională de Integritate, lui Dan Băbuţ nu i s-a găsit nicio incompatibilitate.

  31
  “Managerul City Dan Băbuţ a avut reclamaţii multiple pe toate planurile la Agenţia Naţională de Integritate. S-a dovedit că au fost false, pentru că dacă s-ar fi adeverit nu se mai ajungea aici. El se ducea să scrie în altă parte acum”, a spus Dorel Coica.

  Mai mult, Dorel Coica a ţinut să le reamintească consilierilor Uniunii Democrate a Maghiarilor din România că Agenţia Naţională de Integritate a cerut relaţii şi despre ei.

  “De fapt, ceea ce spun consilierii UDMR nu mă interesează. Ei ar trebui să se uite între ei. Să se ia singuri la întrebări. ANI a cerut relaţii despre consilierii UDMR”, a conchis Dorel Coica.

   

  32  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img