More


  Cele mai BUNE CLĂTITE se fac la SATU MARE. O spune AMBASADA AMERICII

  - Advertisement -

   

  10Sătmăreanca Alexandra Lipovan a fost premiată ieri, 24 iunie, de către Ambasada SUA la București pentru dezvoltarea afacerii sale, Clătităria ClaTos, situată în imediata vecinătate a Casei de Modă. Alexandra a fost desemnată „Antreprenorul lunii iunie”, în cadrul unei inițiative al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, pornită la începutul acestui an.

  Alături de Alexandra Lipovan, la evenimentul festiv au participat atașatul de presă al Ambasadei SUA la București, Angela Gemza, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica și subprefectul Altfatter Tamas. Premiul de „Antreprenorul lunii iunie” a fost înmânat de către reprezentanta Ambasadei Statelor Unite ale Americii, și a constat într-o plachetă, prin care se recunoaște spiritul antreprenorial al Alexandrei Lipovan.

  „În această lună am ales o mică afacere, o mică companie. Alexandra înglobează spiritul antreprenoriatului adevărat și oferă un produs bun locuitorilor din Satu Mare. Alexandra are planuri de a se extinde și a face din această afacere una națională. Povestea ei este motiv de inspirație pentru toți”, a declarat Angela Gemza.

  Dorel Coica și Altfatter Tamas au felicitat spiritul antreprenorial al Alexandrei Lipovan, urându-i mult succes în dezvoltarea afacerii sale. În 2012, Alexandra Lipovan a înființat Clătităria ClaTos, o clătitărie mobilă în Satu Mare, unde comercializează preparate pregătite în stil tradițional franțuzesc. Înarmată cu pasiune pentru gătit și cu o mică sumă de bani economisiți dintr-un serviciu cu jumătate de normă, Alexandra Lipovan a lansat această inițiativă în timpul studenției sale la Cluj.

  Ea a transformat pasiunea pentru clătitele franțuzești într-o afacere înfloritoare și de succes, cu doi angajați. Căsuța sa mobilă este o prezență îndrăgită în Satu Mare. Aceasta se află situată lângă Casa de Modă din Centrul Vechi al municipiului, reședință de județ. Alexandra și-a folosit succesul pentru a îmbunătăți viețile copiilor aflați în sistemul de asistență socială, ca parte a campaniei sale umanitare „O clătită pentru o cauză nobilă”.

  În cadrul campanie, Alexandra donează profiturile realizate în fiecare zi de vineri Serviciului de Asistență Socială Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img