More


  CONCLUZIA autorităţilor: “Zilele Oraşului Satu Mare – cel mai TARE festival din ROMÂNIA în ultimii ZECE ani”

  - Advertisement -

  31

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de şeful Biroului Control Comercial şi Autorizaţii de Funcţionare din cadrul Primăriei Satu Mare, Florin Maier, au susţinut azi o conferinţă de presă în care au prezentat bilanul Zilelor Oraşului Satu Mare.

  “Ca şi feed-back de la cei care au participat, spune lumea că în ultimii zece ani în România nu a existat un astfel de festival. Agenţii economici nu au avut aşa vânzări în România în ultimii zece ani” – a spus Florin Maier, confirmat de Dorel Coica.

  Primarul s-a declarat extrem de încântat de vremea din cele trei zile. “Timpul a fost după sufletul primarului, extrem de plăcut. Multă lumea. În cele trei zile oraşul a fost inundat nu numai de sătmăreni, dar şi de alţi cetăţeni din judeţ şi din alte oraşe”, a spus edilul şef sătmărean.

  30
  Dorel Coica a mai ţinut să mulţumească tuturor sponsorilor şi tuturor instituţiilor care au pus umărul la buna desfăşurare a evenimentului.

  “Aş dori să transmit în mod oficial mulţumiri tuturor celor care s-au implicat oficial în organizarea Zilelor Oraşului. Au fost trei zile minunate. Aţi văzut că şi la deschiderea Zilelor Oraşului orchestra Filarmonicii Dinu Lipatti a colaborat foarte bine cu Corul Arhanghelii al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului. A fost o deschidere deosebită”, a conchis Dorel Coica.

  32
  Cât despre numărul de comercianţi şi de nivelul încasărilor, şeful Biroului Control Comercial şi Autorizaţii de Funcţionare din cadrul Primăriei Satu Mare, Florin Maier, a declarat: “Am avut o sută de comercianţi pe alimentaţie publică şi 60 de comercianţi de produse industriale. Am încasat peste 53.000 de lei din taxă de participare”.
  Ce-i drept, mai puţin decât anul trecut, atunci când s-au încasat 60.000 de lei.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img