More


  Scandaluri şi bătăi în week-end

  - Advertisement -

  concu2

  Acest sfârşit de săptămână a fost dedicată, din câte se pare, concubinilor care şi-au luat la bătaie concubinele.

  Spre exemplu, o femeie de 49 de ani din Piru Nou a fost bătută zdravăn de concubinul ei cu aproape 30 de ani mai tânăr. Mama femeii a sunat la 112 în seara zilei de vineri sesizând poliţiştilor faptul că fiica sa, Karola, în vârstă de 49 ani, cu același domiciliu, în timp ce se afla la locuință, a fost lovită în mod repetat în zona capului de către concubinul acesteia, F. Radu, de 20 de ani, domiciliat în Pir.

  Domestic violence

  Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Victima, care a suferit mai multe leziuni, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Tășnad în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

  *Aug 01 - 00:00*05_Flatbed_1

  A doua zi, sâmbătă, în jurul orei 19.30, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 despre producerea unei altercații la domiciliul unei familii din comuna Vama.

  Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că numita F. S., de 16 ani, cu domiciliul în localitatea Dăișoara, judeţul Brașov, a fost bătută zdravăn de către concubinul său, V. Dănuț, de 23 ani, domiciliat în comuna Vama. Victima a fost transportată la Spitalul Negrești Oaș în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img