More


  Conducerea DRAXLMAIER decide SCHIMBAREA. MAIŞTRI vor fi ŞCOLARIZAŢI pentru a COMUNICA mai bine cu MUNCITORII

  - Advertisement -

  IMG_1741

  Unul dintre principalele obiective a noii conduceri a Draxlmaier Satu Mare este eficietizarea comunicării în fabrică.

  Directorul Sorin Ghiţă, a arătat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, ca în cele o sută de zile de când se află la conducerea unităţii a fost implementat un sistem de audienţe în cadrul căruia fiecare angajat al fabricii are posibilitatea de a-şi spune păsurile în ceea ce priveşte procesul de producţie.

  draxlmaier1

  Totodată, perioadic sunt organizate mese rotunde la care participă şi reprezentaţi ai muncitorilor în cadrul cărora se discută despre eficientizarea modului de lucru.

  Directorul Sorin Ghiţă a mai arătat că unele probleme de comunicare apar şi datorită unor maiştri, astfel că aceştia vor fi şcolarizaţi atât pentru o mai bună colaborare cu angajaţii cât şi pentru eficientizare.

  IMG_1748

  A fost implementat un program de şcolarizare pentru maiştri. Este vorba despre un program de lungă durată care va cuprinde toate compartimentele şi care abordează teme precum comunicarea, managementul relaţiilor de muncă, prioritizarea şi implementarea unor noi metode de lucru – a spus noul director, Sorin Ghiţă.

  draxlmaier2

  Făcând referire la posibilitatea organizării unui sindicat în fabrică, la solicitarea celui deja existent la Piteşti, directorul Sorin Ghiţă a a firmat că a primit o notificare din partea sindicaliştilor la care urmează să fie dat un răspuns. De asemenea, a mai arătat că angajaţii au un reprezentat care face legături dintre muncitori şi conducere şi că la toate întâlnirile avute până acum cu angajaţii s-au discutat doar probleme privind procesul de producţie şi nu despre înfiinţarea unui sindicat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img