More


  Dan Băbuţ: “An excelent, performanţe istorice la club!”

  =

  conf-oli

  Final de sezon şi moment de bilanţ la Olimpia Satu Mare. Preşedintele executiv, Dan Băbuţ, împreună cu antrenorul Tibi Csik şi şeful centrului de copii şi juniori, Dacian Nastai, au susţinut ieri o conferinţă de presă în care au trecut în revistă toate rezultatele obţinute de echipele de la club.

  Preşedintele Dan Băbuţ a amintit încă din start că la nivel de copii şi juniori Olimpia nu a mai avut de multă vreme performanţe atât de bune.

  Acesta a amintit de juniorii A antrenaţi de Lulu Dragomir care au câştigat prima ediţie a Cupei Federaţiei, de juniorii C antrenaţi de Paul Mihai care au ajuns în primele opt din ţară. Sau de juniorii D pregătiţi de Mihai Sabău, campioni judeţeni şi calificaţi la zonă!

  „Avem performanţe istorice putem spune. Suntem reprezentaţi cu rezultate bune la toate nivelele de vârstă. Amintim şi echipa a doua care e la un pas de promovare în liga a 3-a şi care a câştigat cupa şi campionatul la nivel judeţean. Sper să putem continua toate proiectele şi să avem buget la club şi pentru ediţia viitoare de campionat” a amintit Dan Băbuţ. Acesta a mai trecut tot la capitolul realizări şi convocările jucătorilor Chivari şi Silaghi la loturile naţionale de juniori precum şi organizarea primului meci de old-boys dintre Olimpia şi FC Baia Mare sau a Cupei 1 Iunie pentru copii. În plus, oficialul Olimpiei a punctat că speră ca în scurt timp Consiliul Judeţean să preia baza sportivă Someşul pentru ca toate echipele de copii şi juniori de la Olimpia şi nu numai să poată beneficia de condiţii bune de pregătire şi de joc.

  „Nu ne putem compara nici măcar cu Careiul „ a completat şi antrenorul Dacian Nastai care recunoaşte că rezultatele juniorilor sătmăreni sunt cu mult peste nivelul condiţiilor de pregătire de la Satu Mare. „ Nu ne putem bate cu centre precum Cluj Napoca, Oradea, Timişoara sau Târgu Mureş . Noi nu avem niciun teren sintetic de dimensiuni normale, nu avem unde să ne pregătim” a amintit Nastai care speră ca stadionul Someşul să fie readus în circuitul fotbalistic al Sătmarului.

  Legat de buget, Dan Băbuţ a amintit că până acum în 2015 la club s-au cheltuit 1,2 milioane lei şi că mai sunt datorii care au apărut deoarece nu s-au primit toţi banii promişi.

  „În funcţie de buget vom şti ce lot vom avea sezonul viitor”, a mai spus Băbuţ.

  Tibi Csik a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să continue pe banca tehnică a Olimpiei chiar dacă are ofertă din Ungaria.

  „Am făcut programul de pregătire. Ne reunim pe 6 iulie şi deja am stabilit mai multe jocuri amicale cu echipe din zonă şi din Ungaria” a amintit Tibi Csik care a mai punctat că în ciuda criticilor venite din partea unor aşa-zişi suporteri, locul cinci ocupat de echipă în liga a 2-a reprezintă cea mai bună performanţă a Olimpiei de la revenirea în eşalonul secund.

  Forin Muresan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img