More


  După al TREILEA POD, urmează al PATRULEA POD. PROMISIUNE făcută de primarul COICA şi deputatul PETRIC

  - Advertisement -

  21

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi deputatul Octavian Petric au susţinut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că speră ca până în toamnă să se semneze contractul de execuţie pentru cel de-al treilea pod, urmând să înceapă efectiv lucrările de execuţie a viitorului pod.
  Mai mult, primarul Coica a spus că în urma unei discuţii cu director general în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Narcis Neaga, în următoarele luni se va semna contractul pentru linia de centură a municipiului Satu Mare, proiect care are inclus şi al patrulea pod peste Someş.

  20
  “M-am întâlnit cu Narcis Neaga (director general în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, n.red.) legat de licitaţia pentru centura municipiului Satu Mare şi, implicit, cel de-al patrulea pod, să vedem în ce stadiu sunt procedurile. Dânsul mi-a spus că au fost depuse două contestaţii, la care trebuie formulat răspuns în 15 zile. În momentul în care se finalizează, dânsul a promis că va veni la Satu Mare şi se va semna contractul de începere a lucrărilor la linia de centură a municipiului Satu Mare şi al celui de-al patrulea pod”, a spus Dorel Coica.

  Concret, până în anul 2020, edilul şef sătmărean a precizat că în municipiul Satu Mare vor exista patru poduri.

  22
  “Eu pot să îi asigur pe cetăţeni că anul 2020 va veni şi ne va găsi în Satu Mare cu încă două poduri. Este vorba despre cel de-al treilea pod pe raza municipiului Satu Mare şi al patrulea pod pentru linia de centură. Iar atunci circulaţia va fi reglementată mult mai bine decât acum”, a conchis Dorel Coica.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img