More


  Canicross, eveniment organizat în premieră la Satu Mare

  =

  cani1

  Circa 20 de proprietari de câini sătmăreni au participat la un canicross organizat sâmbătă în premieră la Satu Mare de Școala de dresaj Alpha K-9.

  cani2

  Startul s-a dat în jurul orei 16.00 de la Podul Tehnologic (Podul Galben) iar traseul a fost pe digul Someşului până la Podul de Fier.

  cani3

  La sosire, toţi cei care au participat la cross-ul canin au fost felicitaţi şi li s-a înmânat câte o diplomă de participare.

  cani4

  Tot în aceeaşi zi, în incinta Şcolii de dresaj Alpha K-9 a fost organizat şi un concurs de frumuseţe la care s-au înscris 12 frumoase exemplare canine.

  cani5

  cani6

  Concursul nu a fost unul obişnuit, ci, potrivit organizatorilor, juriul format dintr-un medic veterinar, un dresor, un esthetician şi o persoană neutră, a evaluat starea câinelui, cât de îngrijit este, dar şi relaţia dintre proietar şi patruped.

  cani8

  cani7

  Potrivit organizatorilor, evenimentul de sâmbătă a avut ca scop întâlnirea proprietarilor de câni din judeţ pentru a socializa, dar şi un prilej pentru animale de a se cunoaşte. Astfel de evenimente vor fi organizate în fiecare an la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img