More


  Faydee a făcut senzaţie la Satu Mare

  - Advertisement -

  Artistul australian Faydee a susţinut sâmbătă seara unul dintre cele mai electrizante concerte care au avut loc până acum în Satu Mare. Sătmărenii au umplut pur şi simplu Centrul Nou pentru a vedea show-ul susţinut de vedeta australiană. La fel de apreciate au fost şi recitalurile oferite de Elena Gheorghe, Deep Central şi Inna, care au adus mii de sătmăreni în faţa scenei.

  Elena Gheorghe şi Faydee au electrizat publicul
  Emanuel Mirea, Elena Gheorghe şi Faydee au susţinut o scurtă conferinţă de presă înainte de a urca pe scenă. Preşedintele Adrian Ştef i-a îmbiat cu un pahar de pălincă pe Emanuel Mirea şi pe Faydee. Artistul australian a fost extrem de surprins de tăria produsului nostru tradiţional.

  Seara a debutat cu concertul susţinut de Emanuel Mirea Band, artistul mărturisind că se întoarce întotdeauna cu plăcere pe scena de acasă, având de fiecare dată emoţii la fel de mari. Au urmat cei de la Maxim, ale căror piese au fost apreciate de publicul tânăr. Însoţită de două dansatoare sexy, Elena Gheor-ghe a susţinut un recital live de excepţie. Publicul a fredonat alături de vedetă piesele sale celebre, precum: “Până dimineaţă”, “The balkan girls”, “Mama mia”, “Midnight sun”, “Ochi căprui”, “Soarele meu”, “Te ador” şi multe altele. Elena a coborât chiar şi în faţa scenei pentru a fi mai aproape de publicul sătmărean.

  Punctul culminant al serii l-a constituit concertul vedetei Faydee. Mii de sătmăreni, din toate colţurile judeţului, au exultat la intrarea în scenă a celebrei vedete din Australia. Acesta i-a surprins pe spectatori adresându-le câteva cuvinte în limba română: “vă iubesc”, “mă distrez bine” şi a atras publicul prin diverse jocuri interactive. “Can’t let go” şi “Lullaby” au încins atmosfera, iar la final publicul l-a chemat din nou pe scenă pentru o ultimă piesă.

  Deep Central şi Inna au făcut show
  Publicul a fost la fel de numeros în Centrul Nou şi duminică seară. După ce şi-au făcut încălzirea cu recitalurile oferite de trupele XXL, Black & White Angels şi Children of Distance, sătmărenii au urmărit cu sufletul la gură show-ul oferit de formaţia românească de muzică house și pop Deep Central. Sătmărenii au dovedit că sunt fani adevăraţi ai acestei trupe, căreia îi cunosc foarte bine piesele.

  Cel mai aşteptat moment al serii de duminică l-a constituit concertul susţinut de artista Inna. Cunoscuta artistă a făcut un show de zile mari, spre bucuria publicului sătmărean. Succesul de care s-au bucurat toţi artiştii care au evoluat în week-end pe scena din Centrul Nou a dovedit că deciziile Consiliului Judeţean în privinţa programului artistic au fost foarte inspirate din punctul de vedere al trupelor invitate.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare